Poliklinika Gulić | O nama
32
page-template-default,page,page-id-32,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

POVIJEST I TRADICIJA

O NAMA

DR. SC. ROZITA GULIĆ  DR MED.

SPECIJALIZIRALA JE OTORINOLARINGOLOGIJU U KBC-U ZAGREB, A POTOM ZAVRŠILA UŽU SPECIJALIZACIJU IZ PLASTIČNE KIRURGIJE GLAVE I VRATA, TE AUDIOLOGIJE.

Član je European Academy of Facial Plastic Surgery (EAFPS) od 2005. godine. Usavršavala se na vrhunskim svjetskim klinikama u New Yorku, Londonu, Milanu, Bruxellesu, Zürichu. Redoviti je gost tečajeva i simpozija u SAD-u u organizaciji American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS). Doktorirala je sa magna cum laude 2021. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Autor je mnogih članaka u popularnim i stručnim časopisima, web portalima, predavač i voditelj tečajeva iz rinosinusologije i plastične kirurgije glave i vrata za doktore medicine, u naslovnom suradničkom na Katedri za kirurgiju FDMZ-a. 2007. godine otvorila je Polikliniku Gulić Medical Group.

ZAŠTO VOLIM SVOJ POSAO? To je više od posla; to je strast, hoby i stil života. Istinski uživam u njemu,posebice u trenutku kada osjetim zadovoljstvo dobivenim rezultatom. Operacijska sala potiče ekspresiju moje kreativne i inovativne strane. Radi se o dinamičkom poslu koji je idealan spoj visoke tehnologije, znanja i preciznosti; za koji je potrebno imati hrabrost, umjetnički talent , iskustvo i strpljenje. Uvijek nastojim biti u tijeku sa svjetskim trendovima pomnim praćenjem stručne literature, kao i redovitim sudjelovanjem na najboljim internacionalnim tečajevima, kongresima i radionicama.

Poliklinika Gulić Medical Group specijalizirana je za otorinolaringologiju, estetsku i plastičnu kirurgiju, te anesteziologiju. Nalazi se u srcu zagrebačkog City-a i predstavlja pravi estetski, dizajnerski i visokotehnološki doživljaj. Nastaje kao rezultat osjeta i želje za kvalitetom, estetikom i perfekcionizmom. U poliklinici njegujemo visokoprofesionalni pristup, maksimalnu posvećenost pacijentu i održavamo najviše medicinske standarde u pogledu opreme i tehnologije rada.

DR. SC. ANDREJ ŠRIBAR DR MED.

SPECIJALIST ANESTEZIOLOGIJE, REANIMATOLOGIJE I INTENZIVNOG LIJEČENJA,
UŽI SPECIJALIST INTENZIVNE MEDICINE

 

Rođen je u Zagrebu 1983. gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. 2001. god.  upisao je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirao 2007. Tijekom fakulteta sudjelovao je u nastavi iz pedijatrije i patofiziologije kao demonstrator te se aktivno bavio znanstvenim radom za što je 2007. dobio Dekanovu nagradu. Nakon diplome i završenog pripravničkog staža na KBC Zagreb započinje rad u hitnoj službi kao terenski liječnik, gdje stječe iskustvo u zbrinjavanju hitnih stanja  iz područja interne medicine i kirurgije. 2009. započinje sa specijalizacijom iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja na Klinici za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje u Kliničkoj bolnici Dubrava koju uspješno završava 2013., te nastavlja sa radom na Klinici kao specijalist. 2015. započinje užu specijalizaciju iz intenzivne medicine koju završava 2017. i stječe zvanje subspecijalista uže specijalnosti iz intenzivne medicine. Osim kliničkog rada znanstveno je aktivan, pozvani je predavač na domaćim i međunarodnim kongresima, kao i istraživač u međunarodnim multicentričnim ispitivanjima. Doktorirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2018. godine.